Rólunk

GeodEASY fehér logó

A GeodEASY csapata olyan, szakterületük legjavát nyújtó munkatársakból áll, akik elkötelezettek abban, hogy ügyfeleink számára mindig, minden munkafolyamatban a maximumot nyújtsák. A folyamatos szakmai képzéseknek köszönhetően naprakészek vagyunk a legújabb megoldásokkal, technikákkal, így cégünk képes megbízóit a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni. Fontosnak tartjuk, hogy bármilyen feladat esetén az adott terület minden részletét jól ismerő, tapasztalt kolléga foglalkozzon ügyfelünkkel, így munkánkat szakterületekre specializáltan végezzük. Ez a cégfilozófia teszi lehetővé, hogy ügyfeleink számára folyamatos elérhetőséget biztosítva, nagy precizitással lássuk el a szűk határidős, sürgős szervezést és kivitelezést igénylő megbízásokat is – a versenytársainkhoz képest egyedülálló módon! A GeodEASY-ben a rugalmas, innovatív gondolkodásmód és a szakmai rutin találkozik a megoldásközpontú, produktív szemlélettel és az egyenes, megbízható üzleti jellemmel.

Kesik András József - alapító, ügyvezető igazgató

A GeodEASY ötletgazdája 2020-ban döntött úgy, hogy a korábban más formában már létező, szerkezetileg széttagolt ágazatokat új márkanév égisze alatt egyesíti.

Építőmérnökként és építésvezetőként számos kis- és nagy beruházásban közreműködött, testközelből ismeri a szakmai rutinfeladatokat, azok buktatóit és a legkézenfekfőbb megoldási lehetőségeket is.

A versenyszférában szerzett tapasztalatainak köszönhetően pontosan érti és átérzi az építőiparban, a beruházói és a kivitelezői oldalról is felmerülő problémákat. 

József – A számok és határidők embere

Építőmérnök, művezető, projektkoordinátor. Az olyan feladatok mellett, mint a beruházások megvalósításához szükséges munkagépek szintvezérlése, a bányaművelési térképek készítése, a folyamatos anyagmozgatás nyomon követése, József feladata, hogy „számokkal” és határidőkkel kalkulálva biztosítsa a sikeres tervezést ügyfeleink számára. Csapatunkban ő a felelőse többek között az előrehaladás jelentéseknek, a havi elszámolások nyomon követésének, az anyagmennyiség kiszámításának és a hozzá kapcsolódó költségvetés meghatározásának. 

István – Aki mindent alaposan megtervez

Infrastruktúra építőmérnök, aki nem csak egyetemi oktatóként, szakkönyvekből szerezte tudását. Közúti tervezőként szerzett jelentős tapasztalatot, melyek az évek során rendre újabb feladatokkal bővültek, így ma ő felel a GeodEASY tervezési feladataiért: tervezés előkészítés és műszaki rajzolás, önkormányzati utak tervezése, úttervezés, útfelújítás tervezése, forgalomtechnikai tervezés, öntözés- és csatorna tervezés, közterületi zárt gravitációs csatornák, rekreációs- és termelési célú halastavak tervezése tartozik a fő profiljába.

Dolgozz velünk!

Keress minket bizalommal, akár az oldalon lévő űrlapon, telefonon vagy e-mailben. Minden megkeresésre válaszolunk!